fbpx

Organiziramo izlete na sve lokacije u Hercegovini te u državama u regiji. Neke od predloženih lokacija možete pogledati ispod.

Izleti Hercegovina

Medjugorje Royal Kravice

Za sve goste organiziramo izlete po Hercegovini. Osiguravamo adekvatan prijevoz, turističkog vodiča i lunch pakete. Cijene se kreću ovisno o broju putnika, vrsti željenog prijevoza i aranžmana te ih dogovaramo individualno na upit.

Paketi Tour de Europe

Medjugorje Royal Split

Također organiziramo i prilagođene aranžmane po jugoistočnoj Europi. Zašto posjetiti ovu rutu? Otkrit ćemo vam nekoliko dragulja koji se nalaze na ovom dijelu Europe i koje vrijedi posjetiti! Uz navedene gradove, organiziramo i ture po brojnim drugim gradovima i državama u regiji – Zadar, Sarajevo, Crna Gora…

Ture - izleti

Primjer prilagođenih aranžmana

Paket Beograd – Međugorje – Dubrovnik – Split – Plitvička jezera – Zagreb:

Karta HR

1. Dan. Dolazak u Beograd. Transfer sa aerodroma u hotel 3* ili 4*. Večera i noćenje u hotelu.

2. Dan. Panoramsko razgledavanje Beograda uz certificiranog turističkog vodiča. Ručak (ili, po želji, lunch paketi) i prijevoz u Međugorje. Večera i noćenje u Pansionu NO1 u Međugorju.

3. Dan. Boravak u Međugorju. Misa u kapelici. Doručak i potom odlazak na Podbrdo. Ručak u Pansionu NO1. Izlet u Tihaljinu i Široki Brijeg. Večera i noćenje u Pansionu NO1.

4. Dan. Misa u kapelici. Doručak u Pansionu NO1. Izlet u Dubrovnik. Razgledavanje Dubrovnika sa certificiranim turističkim vodičem. Ručak u restoranu i slobodno vrijeme za šetnju gradom. Večera i noćenje u Pansionu NO1 u Međugorju.

5. Dan. Misa u kapelici. Doručak. Odlazak na Križevac. Ručak u Pansionu NO1. Posjet Cenacolo komuni uz pratnju certificiranog turističkog vodiča. Večera i noćenje.

6. Dan. Misa u kapelici. Doručak i odlazak u Split. Razgledavanje grada uz certificiranog turističkog vodiča. Ručak u restoranu i slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu 4*. Večera i noćenje.

7. Dan. Doručak u hotelu u Splitu. Odlazak na Plitvička jezera. Check in i ručak u hotelu 3* ili 4* u Plitvicama. Razgledavanje jezera uz certificiranog turističkog vodiča. Večera i noćenje u hotelu.

8. Dan. Misa u konferencijskoj sali kod hotela. Doručak u hotelu i check out. Dolazak u Zagreb. Razgledavanje grada uz certificiranog turističkog vodiča. Ručak u restoranu. Check in u hotelu 4*. Večera i noćenje.

9. Dan. Misa u konferencijskoj sali pored hotela. Doručak u hotelu. Odlazak na aerodrom.

Rezervacija putovanja

Popunite obrazac ispod te pošaljite upit kako bi ste dobili više detalja i cijenu putovanja

    WordPress Lightbox Plugin