fbpx

Za svoje klijente organiziramo prilagođene aranžmane po jugoistočnoj Europi. Zašto posjetiti ovu rutu? Otkrit ćemo vam nekoliko dragulja koji se nalaze na ovom dijelu Europe i koje vrijedi posjetiti! Uz navedene gradove, organiziramo i ture po brojnim drugim gradovima i državama u regiji – Zadar, Sarajevo, Crna Gora…

Zagreb

Zagreb je glavni grad Hrvatske i nalazi se na raskrižju istočne i zapadne Europe. Svojom austrougarskom arhitekturom i kulturnim obilježjima, pripada srednjoeuropskom civilizacijskom krugu. Smješten je na dva brežuljka, Kaptol i Gradec, a centrom grada dominiraju barokne građevine i gotička katedrala koja oduzima dah.

Posjetite Stari grad, kulu Lotrščak sa koje svaki dan u podne puca top, izvor Manduševac, katedralu Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Ladislava i Stjepana te brojne druge znamenitosti zbog kojih se Zagreb s razlogom naziva još i „mali Beč“.

Medjugorje Royal Zagreb
Medjugorje Royal Zagreb
Medjugorje Royal Zagreb

Split

Split je najveći grad Dalmacije, drugi najveći grad Hrvatske te gospodarsko i kulturno sjedište Dalmacije. Centar grada čini povijesna Dioklecijanova palača koja datira iz 4. stoljeća i nalazi se pod UNESCO-vom zaštitom. Uz nju se nalazi srednjovjekovna jezgra grada koja se prostire sve do brda Marjana.

Dašak starog Rimskog carstva uz živopisnu rivu i luku podarit će vam nezaboravne uspomene na ovaj grad.

Medjugorje Royal Split
Medjugorje Royal Split

Dubrovnik

Dubrovnik je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta na svijetu. Sve njegove kulturne, povijesne i arhitektonske znamenitosti teško je i opisati – Dubrovnik je spomenik sam za sebe. Povijesne zidine, raskošni Knežev dvor, Stradun, povijesna ulica – žila kucavica ovog grada, Orlandov stup, crkva sv. Vlaha… Dubrovnik je poezija i povijest u jednom.

Organiziranje putovanja
Medjugorje Royal Dubrovnik
Medjugorje Royal Dubrovnik

Plitvička Jezera

Nacionalni park Plitvička jezera najstariji je i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

Medjugorje Royal Plitvička jezera
Medjugorje Royal Plitvička jezera
Medjugorje Royal Plitvice Lakes

Rezervacija putovanja

Popunite obrazac ispod te pošaljite upit kako bi ste dobili više detalja i cijenu putovanja