Smještaj hodočasnika Naš je cilj pružati najbolju pansionsku uslugu
u Međugorju.
Pansion No1 u središtu Međugorja
Pansion No1 bračni krevet Uvjerite se da nam naše ime – Pansion No1
zaista pristaje i govori istinu o nama!
Posjetite naš pansion
Pansion No1 bračni krevet Već 20 godina primamo hodočasnike iz
cijeloga svijeta
Nalazimo se u samom centru Međugorja
Pansion No1 dvokrevetna soba Maksimalna profesionalnost, uvijek brza,
ljubazna i adekvatna usluga
Osnovna misao koja određuje naš način poslovanja

Povijest pansiona

Smješteni u samom centru Međugorja, preko puta crkve sv. Jakova, još od 1989. g. smo na usluzi hodočasnicima iz cijeloga svijeta. Primili smo tisuće hodočasnika iz cijelog svijeta i s ponosom možemo reći da smo bili više od pansiona i obične turističke usluge. Brojni dirljivi trenuci, ostvarena prijateljstva i gosti koji se godinama iznova vraćaju, najveća su motivacija da i dalje marljivo radimo svoj posao i pružamo sjajnu uslugu novim generacijama koje dolaze.

U sklopu svog pansiona nudimo 53 klimatizirane smještajne jedinice, restoran i kuhinju sa izvrsnom domaćom hranom, lift, sobe prilagođene ljudima sa posebnim potrebama. U cijelom pansionu dostupan je WiFi te su vam u svakom trenutku na raspolaganju ugodni Internet Caffe i kutak sa hladnim i toplim napitcima. Ljubazno i profesionalno osoblje u svakom trenutku se brine za čistoću našeg pansiona te smo ponosni na najviše ocjene naših gostiju u tom segmentu.

U suvenirnici koja se nalazi ispred pansiona imate najbogatiji izbor različitih suvenira koje možete ponijeti kao poklon svojim najmilijima ili kao uspomenu na Vaše hodočašće. U sklopu našeg pansiona također se nalazi i ured Međugorje Royal Travel agencije. Pomoću njih, svakim danom možete organizirati potreban prijevoz, željeni izlet ili zatražiti bilo kakav savjet i pomoć u vezi svog boravka u Međugorju.

Očekujemo vas u svom i Vašem domu u centru Međugorja! Dobrodošli!

Taxi
Lift

Recenzije gostiju - s Booking.com - a

 ”Objekt se nalazi na odličnoj lokaciji pored crkve, restorana, trgovina i drugih restorana. Osoblje je bilo odlično i prilagođeno svim našim potrebama. Tiho, čisto i prijateljski. Sljedeći put ne oklijevajte ostati.”

Deborah, Irska

 ”Dobri ljudi vode ovo mjesto. Vrlo prijateljski i korisno.”

Peter, Indija

 ”Hotel se nalazi praktično ispred crkve. Čiste i velike sobe. Dovoljno za doručak jaja s kobasicama, čaj, kava, žitarice, džemovi, jogurt, šunka i slično.”

Augusto, Italija

Rezervirajte smještaj