fbpx

Za sve goste organiziramo izlete po Hercegovini. Osiguravamo adekvatan prijevoz, turističkog vodiča i lunch pakete. Cijene se kreću ovisno o broju putnika, vrsti željenog prijevoza i aranžmana te ih dogovaramo individualno na upit.

Vodopad Kravica

Vodopad Kravica jedan je od najpoznatijih simbola Bosne i Hercegovine. Prekrasni slap širok 120 metara i visok oko 30 metara, dio je rijeke Trebižat. Udaljen je od Međugorja oko 10 km i pruža čaroban doživljaj i osvježenje u vrelim hercegovačkim ljetima.

Medjugorje Royal Kravice
Medjugorje Royal Kravice
Medjugorje Royal Kravice

Peć Mlini – vrelo Tihaljine

Raskošne hercegovačke rijeke nude mali dragulj na zemlji – Peć Mlini. Na mjestu uz rijeku gdje su se nekada nalazili mlinovi za brašno, danas je novouređena šetnica, obnovljeni drveni most te uređena, obnovljena i zaštićena pećina.

Medjugorje Royal Vrelo Tihaljine
Medjugorje Royal Vrelo Tihaljine

Muzej na Humcu

U Ljubuškom, na Humcu, u sklopu franjevačkog samostana, nalazi se najstariji muzej u BiH. Utemeljio ga je konzervator i arheolog Angjeo Nuić (1850. – 1916.). U sklopu muzeja nalaze se brojni arheološki predmeti još iz razdoblja paleolitika. U muzeju se čuva i Humačka ploča iz XII. stoljeća. To je najstariji očuvan spomenik pisan na hrvatskom jeziku. Napisan je mješavinom glagoljice i starohrvatske ćirilice.

Medjugorje Royal Humac
Medjugorje Royal Humac

Stari Most – Mostar

Stari Most na Neretvi najprepoznatljivija je vizura grada Mostara. Originalni most je građen između 1557. i 1566. godine za vrijeme osmanlijske vlasti. Srušen je u ratu 1993. godine. Obnovljen je 2004.godine te je uvršten na spisak Svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Svojom arhitekturom i elegancijom plijeni pozornost i jedinstven je u svijetu.

Medjugorje Royal Stari most
Medjugorje Royal Old Bridge
Medjugorje Royal Old Bridge

Hutovo blato

Hutovo blato je park prirode osnovan 1995.g. Nalazi se na području općina Čapljina i Stolac. Taj jedinstveni dragulj Hercegovine i Europe 1959.godine je proglašen ornito – faunističkim rezervatom Europe. U sklopu njega formiran je strogo zatvoreni ptičji rezervat Škrka. Međunarodni Savjet za zaštitu ptica (ICBP) uvrstio je 1998. god. “Hutovo blato” u listu međunarodno važnih staništa ptica. Potom je 2001. god. Park prirode “Hutovo blato” upisan u listu močvara od međunarodne važnosti po i registrirano je pri UNESCO-vom Direktoratu u Parizu. Na Hutovom blatu možete uživati u aktivnostima kao što su foto-safari te edukativno-obrazovna staza.

Medjugorje Royal Hutovo blato
Medjugorje Royal Hutovo blato
Medjugorje Royal Hutovo blato

Rezervacija putovanja

Popunite obrazac ispod te pošaljite upit kako bi ste dobili više detalja i cijenu putovanja